Head First home of GIFFID
Head First Cycling Innovations | info@hfci.nl

Head First is...

Arnold Jager is industrieel ontwerper (productenproces.nl) en heeft samen met Ton Kueter Head First opgericht. Als altijd sterk ondersteund door Grietje, introduceren wij de GIFFID. Vragen of opmerkingen kunt u stellen via...

telefoon +31(0)624218714
mail: info@HFCI.nl

Klik hier voor ons Persbericht

Passie voor de wielersport...

HFCI is geboren vanuit een passie voor de wielersport, de drang tot verbetering en hiervoor praktische oplossingen te creëren.

Deze passie is de brandstof voor onze kracht waarmee we oplossingen verbeelden die nog niet bestaan. We zetten dit eigenhandig om in prototypen en ontwikkelen deze door tot een product. Daarbij leggen we ons oor te luister bij onze toekomstige klanten, zodat we zeker weten dat de oplossing aansluit bij de behoefte van onze klanten. Hierdoor is iedereen verzekerd van een innovatief en praktisch toepasbaar product.

Gemaakt met het hart en met de hand
Bij HFCI is iedereen gecommitteerd aan het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogstaande producten. Wij maken onze producten met ons hart. Daarom willen we aan elk product zorg en aandacht besteden, om dit te kunnen doen maken we al onze producten met de hand in Nederland.

Professionele producten
Wanneer wij een product lanceren, dan is dit eerst getest met professionele renners, verzorgers of mecaniciens. Daardoor kunnen we met trots zeggen: Head First Cycling Innovations produceert professionele producten